RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Få renoveret dit badeværelse til en god pris

Det er besværligt med renovering af badeværelse for dem, der skal undvære badeværelset i en periode. Det ved vi alt om. Derfor skal projektet gennemføres så hurtigt og smertefrit som muligt. Dette er i hvert fald vores filosofi hos Murerfirmaet Bielefeldt A/S. Således skal du ikke vente alt for længe på, at tage det nye badeværelse i brug. 

Vi er også bevidste om, at det er en stor beslutning, at undvære sit badeværelse, men i sidste ende vil du ikke være det foruden. Vores kunder, der får lavet en renovering af badeværelse, er tilfredse og glade for resultatet, når vi er færdige. 

Hvad inkluderes i prisen ved renovering af badeværelse?

Koordinering af håndværkere og tidsplan

Sammen lægger vi en plan for renoveringen af dit badeværelse, så den passer bedst muligt. Dette gælder både ved enestående badeværelser, der skal fornyes, eller når hele foreningens badeværelser skal gennemgå en renovering. Således har du en oversigt over hele projektet, og kan følge med i hvorvidt vi følger tidsplanen. På den måde kan vi også undervejs koordinere og forventningsafstemme.

Kvalitetssikring af den samlede renovering af badeværelse

Få et samlet overslag over udgifterne til renovering af badeværelser i dit byggeri, samt effektiv gennemførelse af projektet. Vi påtager os gerne styringen af den samlede opgave med vvs’er og malere. Vi har erfaringen og gode samarbejdspartnere, som vi ved udfører deres opgaver til topkarakterer.

Sikker og tydelig kommunikation gennem hele projekteringen

Vi sørger for, at der er en god og fast dialog hele vejen gennem. På den måde får vi forventningsafstemt undervejs, således at vi sammen når frem til det ønskede resultat. 

Ring på telefon +45 60 14 02 04 eller skriv i kontaktformularen, for at høre nærmere og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste badeværelsesopgave.

badeværelse