Nyt Badeværelse

AB 92 GARANTI

1- OG 5 ÅRS TJEK

FAST KONTAKTPERSON

MILJØ OMTANKE

 

Om dit Nye Badeværelse

Få renoveret dit badeværelse til en god pris

Det er besværligt med renovering af badeværelser for dem, der skal undvære badeværelset i en periode. Det ved vi alt om. Derfor skal projektet gennemføres så hurtigt og smertefrit som muligt. Det giver glade beboere, som ikke lider for mange afsavn undervejs og ikke skal vente for længe på at tage det nye badeværelse i brug.

 

Vi håndterer også gerne totalentrepriser

Murerfirmaet Bielefeldt har mange års erfaring i at håndtere totalenpriser for bolig-, andels- og ejerforeninger, og her er en god tidsplan og god kommunikation helt central i de projekter vi udfører. Det betyder tryghed for den projektansvarlige og bedre mulighed for planlægning for de enkelte beboere.

 

Hvad inkluderes i prisen ved renovering af eksisterende eller nyt badeværelse :

Koordinering af håndværkere og tidsplan

Kvalitetssikring af det samlede arbejde

Sikker og tydelige kommunikation gennem hele projekteringen

Sammen lægger vi en plan for renoveringen, så den passer bedst muligt – dette gælder både ved enestående badeværelser der skal fornyes, eller når hele foreningens badeværelser skal gennemgå en renovering.

Få et samlet overslag over udgifterne til renovering af badeværelser i dit byggeri, samt effektiv gennemførelse af projektet. Vi påtager os gerne styring af den samlede opgave med vvs’er og malere. Vi har erfaringen og gode samarbejdspartnere, som vi ved udfører deres opgaver til topkarakterer.

Ring på telefon 60 14 02 04 eller skriv i kontaktformularen til højre for at høre nærmere og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste badeværelsesopgave.

 

Få et uforpligtende
tilbud på dit nye
badeværelse

Udfyld formularen, og få et
uforpligtende tilbud på din opgave.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig !

TILFREDSHEDSGARANTI

Altid!

HØR HVAD VORES KUNDER SIGER