Facadeisolering

AB 92 GARANTI

1- OG 5 ÅRS TJEK

FAST KONTAKTPERSON

MILJØ OMTANKE

Om Facadeisolering

Facadeisolering – få bedre indeklima og en stærkere bygning

Måske tænker du ikke over det til daglig, men facaden på din bygning tager imod sne, regn, vejsalt og sikkert også jævnlige afrensninger af grafitti. Så lad Murerfirmaet Bielefeldt stå for facadeisolering af din bygning og opnå en stærkere bygning – vi har mange års erfaring og gode priser.

Hvad får du ud af en facadeisolering af din bygning?

Du undgår kuldebroer og minimer risikoen for fugtskader

Facadeisolering reducerer udgifter til varme. Især hvis du kombinerer med nye vinduer, der er støjdæmpende og isolerende

Facadeisoleringen forbedrer holdbarheden af bygningens samlede konstruktion, fordi konstruktionen bliver pakket ind og beskyttet

Samtidig kan du vælge at få en overflade, der er lettere at vedligeholde

Ring i dag og hør nærmere på telefon 60 14 02 04, eller skriv i kontaktformularen til højre. Et tilbud er ganske gratis og uforpligtende.

Sådan forbereder vien facadeisolering

Professionel facadeisolering sikrer, at du ikke kommer i problemer med manglende byggetilladelse eller forsikringen. Vi kender reglerne og rådgiver dig, så du har tryghed for korrekt udførelse.

Dine forventninger og de praktiske muligheder bliver nøje gennemgået på et møde, så tilbuddet bliver så præcist som muligt. Det er også på dette møde, at vi taler om, hvordan du gerne vil have, at projektet styres og af hvem.

Når vi er blevet enige om, hvad der skal laves og hvornår, så sørger vi for, at arbejdet kommer til at foregå med færrest mulige gener for brugerne af bygningen. Helt kan vi ikke undgå at arbejdet griber ind i brugernes daglige liv, men med en god tidsplan får du mulighed for at melde ud til brugerne, hvad de kan forvente af støj og trafik.

Murerfirmaet Bielefeldt står for:

Omhyggelig udførelse

Tryghed for faglig stolthed

Overholder tidsplaner

Kvalitetssikring

Stabilt, veldrevet firma

Tænk det hele som en samlet løsning. Muren bliver dybere og derfor er det en god ide samtidig at flytte vinduer og døre frem i den nye facade. Så bibeholder du mængden af dagslys indenfor.

Få et uforpligtende
tilbud på din
mureropgave

Udfyld formularen, og få et
uforpligtende tilbud på din opgave.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig !

TILFREDSHEDS
GARANTI

Altid!

Få et uforpligtende tilbud helt gratis

Ring til os på 60 14 02 04 og tag en snak om ønsker til facadeisolering. Det koster ikke noget. Du er også meget velkommen til at skrive til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Læs om vores øvrige mureropgaver her.