FACADEISOLERING

Få bedre indeklima og en stærkere bygning med en facadeisolering

Hvorfor er facadeisolering en god idé? Måske tænker du ikke over det til dagligt, men facaden på din bygning tager imod sne, regn, vejsalt, og måske også jævnlige afrensninger af grafitti. Dette slider på bygningens facade, hvorfor det kan være en god idé at investere i forebyggelse og vedligehold, gennem en facadeisolering.

Så lad Murerfirmaet Bielefeldt A/S stå for facadeisolering af din bygning. Således opnår du en stærkere bygning.

Hvad får du ud af en facadeisolering af din bygning?

  1. Du undgår kuldebroer og minimerer risikoen for fugtskader
  2. Facadeisolering reducerer udgifter til varme. Især hvis du kombinerer med nye vinduer, der er støjdæmpende og isolerende
  3. Facadeisoleringen forbedrer holdbarheden af bygningens samlede konstruktion, fordi konstruktionen bliver pakket ind og beskyttet
  4. Du kan ydermere vælge at få en overflade, der er lettere at vedligeholde

Ring i dag og hør nærmere på telefon +45 60 14 02 04, eller skriv i kontaktformularen. Et tilbud er ganske gratis og uforpligtende.

Murerfirmaet Bielefeldt A/S sikrer:

• Omhyggelig udførelse
• Kvalitetssikring
• Tryghed for faglig stolthed
• Stabilt, veldrevet firma
• Overholdelse af tidsplaner

Professionel facadeisolering sikrer, at du ikke kommer i problemer med manglende byggetilladelse eller forsikringen.

Vi kender reglerne og rådgiver dig, så du har tryghed for korrekt udførelse.

Dine forventninger og de praktiske muligheder bliver nøje gennemgået på et møde, så tilbuddet bliver så præcist som muligt. Det er også på dette møde, at vi taler om, hvordan du gerne vil have, at projektet styres og af hvem.

Vi bliver enige om, hvad der skal laves og hvornår. Derefter sørger vi for, at arbejdet kommer til at foregå med færrest mulige gener for brugerne af bygningen. Helt kan vi ikke undgå at arbejdet griber ind i brugernes daglige liv. Men med en god tidsplan, får du mulighed for at melde ud til brugerne, hvad de kan forvente af støj og trafik.

Facadeisolering

Fandt du ikke det, du søgte? Fortvivl ikke. Vi laver alt indenfor murerarbejde og totalentrepriser. Ingen projekter er for store eller små til Murerfirmaet Bielefeldt A/S. Det kræver blot, at du fortæller os om dit projekt, samt hvilke problemer du oplever, og hvilke ønsker du har. Tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 60 14 02 04, eller skriv i kontaktformularen.