FACADEISOLERING

Få bedre indeklima og en stærkere bygning

Måske tænker du ikke over det til daglig, men facaden på din bygning tager imod sne, regn, vejsalt og sikkert også jævnlige afrensninger af grafitti. 

Så lad Murerfirmaet Bielefeldt stå for facadeisolering af din bygning og opnå en stærkere bygning – vi har mange års erfaring og gode priser.

Undgå kuldebroer og minimer risikoen for fugtskader

Hvad får du ud af en facadeisolering af din bygning?

1. Du undgår kuldebroer og minimer risikoen for fugtskader

2. Facadeisolering reducerer udgifter til varme. Især hvis du kombinerer med nye vinduer, der er støjdæmpende og isolerende

3. Facadeisoleringen forbedrer holdbarheden af bygningens samlede konstruktion, fordi konstruktionen bliver pakket ind og beskyttet

4. Samtidig kan du vælge at få en overflade, der er lettere at vedligeholde

Ring i dag og hør nærmere på telefon +45 60 14 02 04, eller skriv i kontaktformularen til højre. Et tilbud er ganske gratis og uforpligtende.

Professionel facadeisolering sikrer, at du ikke kommer i problemer med manglende byggetilladelse eller forsikringen.

Vi kender reglerne og rådgiver dig, så du har tryghed for korrekt udførelse.

Dine forventninger og de praktiske muligheder bliver nøje gennemgået på et møde, så tilbuddet bliver så præcist som muligt. Det er også på dette møde, at vi taler om, hvordan du gerne vil have, at projektet styres og af hvem.

Når vi er blevet enige om, hvad der skal laves og hvornår, så sørger vi for, at arbejdet kommer til at foregå med færrest mulige gener for brugerne af bygningen. Helt kan vi ikke undgå at arbejdet griber ind i brugernes daglige liv, men med en god tidsplan får du mulighed for at melde ud til brugerne, hvad de kan forvente af støj og trafik.

Murerfirmaet Bielefeldt står for:

• Omhyggelig udførelse
• Kvalitetssikring
• Tryghed for faglig stolthed
• Stabilt, veldrevet firma
• Overholder tidsplaner

Tænk det hele som en samlet løsning. Muren bliver dybere og derfor er det en god ide samtidig at flytte vinduer og døre frem i den nye facade. Så bibeholder du mængden af dagslys indenfor.