MALERARBEJDE

På jagt efter en maler i Storkøbenhavn?

Murerfirmaet Bielefeldt A/S er medejer af Hansen & Bielefeldt ApS, som har en maler- og tømrerafdeling. Derfor får du alt slags malerarbejde til en fordelagtig pris. Vi har mange års erfaring i en bred vifte af ydelser. Vi ønsker den bedste løsning for dig, og derfor laver vi det stykke malerarbejde, du beder os om. Dog har vi også mulighed for at rådgive dig på andre områder i forbindelse med vedligehold af dit hjem, bygning, eller tredje. Her kan vi finde en pakkeløsning, så du ikke skal have lavet forskellige ydelser, hos forskellige udbydere. 

Professionel håndtering af totalentrepriser

Er du på udkig efter et firma til at håndtere din totalentreprise, kan vi også håndtere dette. Vi har mange års erfaring som totalentreprenører for både erhverv og private i hele Storkøbenhavn, Amager og Dragør.

Læs mere om totalentreprise her, eller ring og hør nærmere på telefon +45 60 14 02 04 eller ved at skrive i kontaktformularen i bunden af siden.

malerarbejde

Det får du, når du vælger os til dit malerarbejde:

• Faglærte malere:

Vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde, og kunne derfor aldrig drømme om at bruge ufaglærte malere, eller andre ufaglærte til andet af vores arbejde.

• Fast pris: 

Vi starter altid ud med at gennemgå projektet med dig. Få forventningsafstemt, rådgivet om hvilken løsning, vi skal bruge, mm. inden vi igangsætter arbejdet. Således kan vi også fra start sætte en pris på den fulde stykke arbejde, som ikke kommer til at ændre sig undervejs. 

• Én fast kontaktperson

Når du er kunde hos Murerfirmaet Bielefeldt A/S har du altid én fast kontaktperson under hele forløbet, når vi arbejder på dit projekt. På den måde undgår vi miskommunikation, eller uoverensstemmelser, fordi din kontaktperson er informeret fra start til slut.

 

Kontakt os i dag for et godt tilbud. Skriv til os via kontaktformularen nedenfor eller ring på telefon +45 60 14 02 04