MURERARBEJDE

På udkig efter en murer i Storkøbenhavn?

Vælg Murerfirmaet Bielefeldt Aps til dit næste murerprojekt – vi har mange års erfaring i at udføre større mureropgaver for f.eks. ejer- og andelsboligforeninger, men også større og mindre mureropgaver for privatpersoner.

Vi har en fast stab af kompetente ansatte og samarbejdspartnere, samt udlærte håndværkere med speciale i bl.a. sætningsskader og renovering af badeværelser.

Har du andre forespørgsler, er du velkommen til at tage kontakt for at høre nærmere.

Ring på telefon +45 60 14 02 04 for at høre nærmere og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste mureropgave.

Vi kommer gerne ud for at se dit murerprojekt, så du kan få den helt rigtige pris – dette er selvfølgelig gratis, og vi kører til både København, på Amager men også resten af hele Storkøbenhavn.

Murerarbejde og totalentreprise for erhverv og private

Vi håndterer også totalentrepriser, og samarbejder kun med dygtige og udvalgte fagfolk. Fordelen ved at lade os håndtere totalentreprisen er, at du undgår at tale med fagfolk på kryds og tværs – al dialog går udelukkende gennem os. Dette forsimpler processen og skaber et overblik, som man hurtigt kan miste under et større byggeprojekt.

Når du vælger at få din mureropgave udført gennem os, er du ligeledes sikret høj kvalitet til fornuftige priser.

Alle vores dygtige og veluddannede medarbejdere er altid opdaterede på den nyeste viden, hvilket sikrer dig at mureropgaven bliver udført ud fra de nyeste lovkrav. Desuden står vi klar til at rådgive og give idéer til udførelse og æstetik. Dette sker ud fra mange års erfaring og inspiration fra uddannelse og tidligere murerprojekter.

Få et gratis tilbud på murerarbejde i København, Amager eller resten af Storkøbenhavn

Vi kører typisk ud til murerprojekter for at give en helt nøjagtig pris. Vi kører til hele Storkøbenhavn, hvilket bl.a. omfatter København og Amager – dette er selvfølgelig gratis. Her vil vi gennemgå detaljer for ønsker og behov, samt anbefalinger i henhold til lovgivning.

Ring i dag på telefon +45 60 14 02 04 eller send os en mail i kontaktformularen. Et tilbud et ganske uforpligtende.