MURERARBEJDE

Skal du have lavet murerarbejde i København eller omegn?

Vælg Murerfirmaet Bielefeldt A/S til dit næste murerprojekt. Vi har mange års erfaring i at udføre større opgaver indenfor murerarbejde. Disse for f.eks. ejer- og andelsboligforeninger, men også alle typer murerarbejde for privatpersoner.

Vi har en fast stab af kompetente ansatte og samarbejdspartnere, samt udlærte håndværkere. Disse med speciale i bl.a. sætningsskader og renovering af badeværelser. Nedenfor ser du en oversigt over de opgaver, vi laver flest af indenfor murerarbejde. Klik på det, du har brug for og læs mere. Hvis du har en anden forespørgsel, end en af nedenstående, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan udføre alt murerarbejde, så du skal endelig bare ringe eller sende en forespørgsel. 

Har du andre forespørgsler, er du velkommen til at tage kontakt for at høre nærmere.

Ring på telefon +45 60 14 02 04 for at høre nærmere, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste mureropgave.

Vi kommer gerne ud for at se dit murerprojekt. Således kan du få den helt rigtige rådgivning, løsning, og pris – dette er selvfølgelig gratis. Vi kører både til København, Amager, Dragør og resten af Storkøbenhavn.

Murerarbejde for både erhverv og private

Vi håndterer også totalentrepriser, og samarbejder kun med dygtige og udvalgte fagfolk. Fordelen ved at lade os håndtere totalentreprisen er, at du undgår at tale med fagfolk på kryds og tværs. Al dialog går udelukkende gennem os. Dette forsimpler processen og skaber et overblik, som man hurtigt kan miste under et større byggeprojekt.

Når du vælger at få din mureropgave udført gennem os, er du ligeledes sikret høj kvalitet til fornuftige priser.

Alle vores dygtige og veluddannede medarbejdere er altid opdaterede på den nyeste viden. Dette sikrer at murerarbejdet bliver udført ud fra de nyeste lovkrav. Desuden står vi klar til at rådgive og give idéer til udførelse og æstetik. Dette sker ud fra mange års erfaring og inspiration fra uddannelse og tidligere murerprojekter.

Få et gratis tilbud på murerarbejde i København, Amager eller resten af Storkøbenhavn

Typisk kommer vi ud til dig for at se dit murerprojekt, tale med dig om det, hører dine ønsker og forventninger, og herefter give en helt nøjagtig pris. Vi kører til hele Storkøbenhavn, hvilket bl.a. omfatter København, Amager, Dragør, mf. Dette er selvfølgelig gratis. Her vil vi gennemgå detaljer for ønsker og behov, samt anbefalinger i henhold til lovgivning.

Ring i dag på telefon +45 60 14 02 04 eller send os en mail i kontaktformularen. Et tilbud et ganske uforpligtende.