NEDRIVNING

Effektiv nedrivning i og omkring København

Murerfirmaet Bielefeldt A/S er medejer af MBA Miljø ApS. Vi har både erfaring i nedrivning af ejendomme, bygninger, tilbygninger mm. og nedriver for både private og erhverv. Inden nedrivningen igangsættes er det vigtigt, at du sørger for, at den eller de bygninger, der skal nedrives, bliver tjekket for det miljø- og sundhedsskadelige stof PCB. Dog er du velkommen til at kontakte os, for at få vejledning vedrørende dette. 

Vi er et firma med mange års erfaring inden for flere ydelser i branchen, og har derfor tjek på, hvordan sådan en opgave skal løses. Ydermere, kan vi også tilbyde dig flere ydelser i forbindelse med din nedrivning, herunder totalentreprise, tømrerarbejde, murerarbejde mv. 

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed for dig, for os og miljøet. Alle vores medarbejdere har taget alle lovpligtige certifikater og kurser. Dette er din sikkerhed for, at alt arbejde udføres med den største professionalisme og omtanke for miljøet.

Vi har specialiseret os inden for nedrivning, miljøsanering og nedskæring. Derfor er du hos os altid sikret den bedste og mest kompetente rådgivning.

Ring og hør mere på telefon +45 60 14 02 04 eller skriv til os via kontaktformularen nedenfor. Så giver vi dig et helt uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Professionel håndtering af totalentrepriser

Er du på udkig efter et firma til at håndtere din totalentreprise, kan vi også håndtere dette. Vi har mange års erfaring som totalentreprenører for både erhverv og private i hele Storkøbenhavn, Dragør og i Amager.

Læs mere om totalentreprise, eller ring og hør nærmere på telefon +45 60 14 02 04 

nedrivning københavn