Sætningsskader

Sætningsskader? Vi har løsningen

Groft sagt, så risikerer du, at bygningen synker sammen, hvis ikke du tager sætningsskaderne alvorligt. Det vigtigste er at få stabiliseret bygningen hurtigst muligt. Stabilisering af bygningen betyder, at sætningsskaderne bliver udbedret og bygningens samlede levetid bliver forlænget.

Du må ikke udskyde reparationen for længe. Ikke mindst fordi sætningsrevner ofte tillader vand og fugt at sive ind i de bærende konstruktioner. Dermed bliver konstruktionerne i bygningen svækket og nedbrydningen kommer til at ske endnu hurtigere. Lad derfor Murerfirmaet Bielefeldt stå for at udbedre dine sætningsskader – vi har mange års erfaring, og er specialister i netop dette.

Sådan opstår sætningsskader

Ved du, om din bygning er i farezonen for sætningsskader?

Her er en liste over nogle af de mest almindelige årsager:

  • Udvaskning af jord under bygningen, som følge af skader på vandrør, dræn, oversvømmelse og lignende rystelser
  • Et stort træ der bliver fjernet
  • Udgravning tæt på bygningen.
  • Revner i fundament eller mure giver risiko for at fugt og vand kan trænge ind i bygningen, hvilket betyder risiko for forværring af skaderne.

Ring til os på +45 60 14 02 04 eller udfyld kontaktformularen, så kommer vi og ser på skadernes omfang. Du får selvfølgelig et fornuftigt tilbud på udbedring af skaderne, og eventuelt et bud på entreprisestyring. 

Reparation af sætningsskader og renovering

Når du alligevel skal have stabiliseret din bygning, så overvej om ikke der er andre renoveringsopgaver du skal have løst i samme ombæring.

Det er dyrt at få et stillads sat op. Hvis vedligeholdelsesplanen omfatter en snarlig udskiftning af vinduer eller tag, så regn på hvad du sparer ved at samle opgaverne.

Vi giver gerne et konkurrencedygtigt bud på totalentreprisen.

Kontakt os på telefon 60 14 02 04 eller send en bedsked i formularen og tag en uforpligtende snak om sætningsskader og hvordan problemet bliver løst.