TØMRERARBEJDE

Murerfirmaet Bielefeldt A/S laver al tømrerarbejde

Tømrerarbejde er en del af vores mange ydelser. Hos Murerfirmaet Bielefeldt A/S får du alle tømrerløsninger ét sted. Alt fra udskiftning af vinduer og døre til ombygninger, tilbygninger og nybyggeri.

Du får tilknyttet én kontaktperson, som sikrer, at kvaliteten er i top og at leveringfristerne bliver overholdt. Han står samtidig til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål. Så uanset hvilke spørgsmål du måtte have om projektet, tager du bare fat i ham. Det er en af de ekstra ydelser, vi er stolte af at kunne give. Vi har nemlig erfaret at personlig rådgivning er her, vi kan give mere end det forventede.

Kvalitetssikring af tømrerarbejdet

Alt arbejde bliver gennemgået i detaljen. Det betyder, at alt er kvalitetssikret, så du ikke står tilbage med et resultat, du ikke er tilfreds med. Ej heller et resultat, som ikke lever op til de forventningsafstemninger, vi aftalte i starten og undervejs i forløbet. Ydermere, er vi et firma, der altid rydder op efter os. Du kommer altså ikke til at stå med et færdigt resultat, samt en oprydning, når vi er færdige. Kun et færdigt og tilfredsstillende resultat. Ønsker du kvalitet i dit tømrerarbejde? 

Så kontakt os og få et tilbud på tømrerarbejde – ring på +45 60 14 02 04 eller brug kontaktformularen her i bunden.

Professionel håndtering af totalentrepriser

Er du på udkig efter et firma til at håndtere din totalentreprise? Dette kan vi også håndtere! Vi har mange års erfaring som totalentreprenører for både erhverv og private i hele Storkøbenhavn, Amager, og Dragør. Undgå tvivl om dit tømrerarbejde, murerarbejde, badeværelsesarbejde, totalentreprise eller noget helt fjerde, ved at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar med hjælp og rådgivning til dit næste projekt. Vi ser frem til at høre fra dig!

tømrerarbejde