UDKRADSNING AF FUGER

Undgå fugtskader: Få skiftet fuger i dit murværk

Få lavet en udkradsning af fuger for at forebygge og vedligeholde dit murværk. Gamle og mørnede fuger nedbryder dit murværk, og gør det modtageligt over for vand. Det kan gøre, at du får alvorlige fugtskader. Sådanne skader er ofte en dyr affære at udbedre. Derfor anbefaler vi hos Murerfirmaet Bielefeldt A/S at sørge for, at du forebygger dit murværk med udkradsning af fuger. Det er altså en god investering, at vedligeholde fugerne på denne måde, istedet for at ende ud i en dyr fugtskade. 

Hvordan ved jeg, om fugerne bør udskiftes?

Det er ikke ofte, at man tænker over, at kigge sit murværk efter og især ikke ned i fugerne. Men det er vigtigt, at det bliver gjort! Vi anbefaler, at du tjekker dit murværk ca. en gang om året, eller får fagfolk til at gøre det for dig. Du skal kigge efter nogle helt specifikke ting, hvis du ønsker at tjekke det selv. Du skal have lavet udkradsning af fuger, hvis du oplever følgende “symptomer”:

• Se efter revner, huller eller murbier

• Frostsprængte mursten

• Luft mellem mursten og fuger

Er du i tvivl, så opsøg altid en fagmand, så du er sikker på at tage eventuelle problemer i opløbet. Det er altid en billigere løsning. Opdager du en revne i husets sokkel, er der tale om en sætningsskade, og så skal du kontakte os hurtigst muligt for udbedring.

Ring på telefon +45 60 14 02 04 eller skriv i kontaktformularen hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have udskiftet fuger, eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.

NYE FROSTSIKRE FUGER

Hos Murerfirmaet Bielefeldt A/S får du en grundig vurdering af opgavens omfang og et matchende tilbud.

Er der fuger, der helt mangler i dit murværk, er det på tide at fuge murværket om. Er der få revner og/eller huller, klarer vi det med en reparation i det begrænsede område.

Du får nye, frostsikre fuger, der forlænger murværkets levetid og sikrer dig mod vandskader og ubehagelige ekstra regninger.

Kontakt os i dag på telefon +45 60 14 02 04 eller brug kontaktformularen nedenfor for et uforpligtende tilbud. Vi står klar med mørtel og fugeske, samt rådgivning.