UDKRADSNING AF FUGER

Undgå fugtskader, få skiftet fuger i dit murværk

Gamle og mørnede fuger nedbryder dit murværk og gør det modtageligt over for vand. Det kan gøre, at du får alvorlige fugtskader, og det er ofte en dyr affære at udbedre skaderne.

Hvordan ved jeg om fugerne bør udskiftes?

• Se efter revner, huller eller murbier


• Frostsprængte mursten


• Luft mellem mursten og fuger

Er du i tvivl, så opsøg altid en fagmand, så du er sikker på at tage eventuelle problemer i opløbet. Det er altid en billigere løsning. Opdager du en revne i husets sokkel, er der tale om en sætningsskade, og så skal du kontakte os hurtigst muligt for udbedring.

Ring på telefon +45 60 14 02 04 eller skriv i kontaktformularen hvis du er i tvivl om du skal have udskiftet fuger, eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.

NYE FROSTSIKRE FUGER

Hos Murerfirmaet Bielefeldt får du en grundig vurdering af opgavens omfang og et matchende tilbud.

Er der fuger, der helt mangler i dit murværk, er det på tide at fuge murværket om. Er der få revner og/eller huller, klarer vi det med en reparation i det begrænsede område.

Du får nye, frostsikre fuger, der forlænger murværkets levetid og sikrer dig mod vandskader og ubehagelige ekstra regninger.

Kontakt os i dag på telefon +45 60 14 02 04 eller brug kontaktformularen til højre for et uforpligtende tilbud.Vi står klar med mørtel og fugeske.